Om os

Fru Friga.

Fru Friga er vores nye fælles shop, hvor vi kan tilbyde en bred vifte af de lækreste skønhedsprudukter;

Cremer, Parfumer, makeup og makeup accesories - dit nye online Beauty one stop, hvor du ikke alene kan få skønne veganske produkter, men hvor du støtter lokalt til danske iværksættere.

Sammen er vi stærkere, sammen er vi Fru Friga

 

Laigaard Cosmetics.

Hos Laigaard Cosmetics går vi op i kvalitet og lækkerhed. For os er det vigtigt, at alle vores produkter er af topkvalitet og gennemtestet før vi sætter dem på markedet.

Alle produkterne er og vil fremadrettet altid være veganske. Vi mener, at ingen dyr skal lide nød for skønhed, når man kan lave lige så gode, eller bedre produkter, uden animalske stoffer i.

 

Lenina Coleman.

Jeg har ledt med lys og lygte i årevis efter dufte og cremer, som passede til mig og mit behov. Jeg har måttet slå mig til tåls med mærker og produkter, som aldrig rigtigt helt har været det rigtige for mig. Så wupti – hvorfor ikke gøre det eneste rigtige og skabe mit helt eget – superduften og de fineste cremer.

Lenina Coleman er på markedet for at blive.

 

Noele Beauty.

Noele Beauty tilbyder produkter i høj kvalitet og lækkert design. Vores makeup produkter er Veganske og parfurmefri-venlige. Med vores ekspertise og erfaring, vil vi inspirere kunderne til fremhæve deres skønhed med vores produkter. Hvert produkt er personlig designet med alle makeup elskere i tankerne.